Meniu


Mancare Ungureasca Bucuresti

MENIU: MANCARE UNGUREASCA

Restaurantul cu specific unguresc Duna, va aduce bucataria ungureasca prin savuroasele ei preparate unguresti, prin renumitele vinuri unguresti si romanesti, fiind locul ideal pentru sarbatorirea evenimentelor importante din viata dvs. chiar si pentru cele mai rafinate gusturi.

Ne mandrim cu prospetimea si autenticitatea preparatelor unguresti oferite, cu creativitatea si experienta bucatarilor nostri si cu nivelul impecabil de servire asigurat de personal calificat in domeniu.

Bucataria ungureasca face parte din culturile culinare esenţiale ale Europei şi chiar ale lumii. Fără ardei, ceapă, usturoi sau roşii este greu de închipuit orice mancare ungureasca.

Boiaua de ardei, paprika, dă culoare şi vitalitate felurilor de mancare unguresti. Simbol naţional, paprika defineşte cel mai bine bucataria ungureasca. Paprikas-ul, tocăniţa de carne, în special de pasăre.

Gulasul, tocăniţa de vită la ceaun (bográcsgulyás) sau supa (gulyásleves), mâncarea etalon a Ungariei, ar fi de neconceput fără paprika şi chimen.Mancare Ungureasca Duna

MENIU Duna

pdf-imageContacteaza-ne

Rezervare Online


Data *

Ora *

Numar persoane *

Nume / Prenume *

E-Mail *

Telefon *

Locatie *

Informatii suplimentare
(*Evenimente / Mese Organizate, etc)TELEFOANE DUNA:

0754 338 531 / 0771 218 433

contact@restaurantduna.ro

luni-vineri: 11.00 – 23.00
sambata: 11.00 – 23.00
duminica: 11.00 – 23.00

Strada Iancu Capitanu, Nr.40, Sector 2, BucurestiHOME DELIVERY

Restaurant Unguresc Duna vine la tine – livrare la domiciliu.